Despre noi

Societatea MULTIPLEX CLIMA COMPANY ofera solutii si servicii complete in domeniul instalatiilor de climatizare, aer conditionat si ventilatie in Bucuresti si in tara.
Avand o vasta experienta in domeniu, Multiplex Clima Company va asigura confort termic pentru orice tip de spatiu (rezidential, commercial si industrial ), indiferent de sezon, prin gama larga de produse pe care le comercializeaza.
In calitate de expert Daikin, compania vinde si asigura montaj profesionist pentru aparatele de aer conditionat rezidentiale sau comerciale , purificatoare de aer , sisteme tip multisplit care permit climatizarea mai multor camere folosind o singura unitate exterioara, sisteme profesionale VRV.

Principiile noastre: Profesionalism si creativitate, atentia si grija fata de client, flexiblitatea, implicarea deplina inca de la stadiul de cerere oferta. Toate acestea au facut ca societatea Multiplex Clima Company sa poata fi considerata un partener de afaceri serios, avand la aceasta ora capacitatea de a monta si preda “la cheie” orice tip de lucrare de ventilare-climatizare si de a actiona cu promtitudine in sfera serviciilor.
Echipa noastra de tehnicieni cu experienta , tanara , dinamica dar si atenta la detalii, este mereu dornica de a raspunde cerintelor si asteptarilor, dar si gata de a oferi solutii alternative care sa creasca plusvaloarea si calitatea prestatiei.

Realizarile noastre: In cei peste 10 ani de activitate, am reusit prin eforturi sustinute sa sustinem parteneriate si lucrari, atat pentru clienti persoane fizice cat mai ales pentru societati private

Then the very best way to find one is by using a writer book report service if you are looking to write your copy for you. As someone who is at the writing business, I will tell you that finding a freelance writer service that’s reputable and offering quality services is very important to get the most out of these. You have to be certain that you are always working with a writer service so that you don’t wind up wasting money. A freelance writer service is a great resource for locating quality writers and the next step is to make sure you provide them the appropriate instructions so as to get the most out of your undertaking to utilize.

sau de stat, cat si companii cu renume.