Sistemele comerciale

Furnizam o gama larga de echipamente de climatizare, incepand de la aparate de aer conditionat tip split si multi-split si pana la unitati VRV in functie de necesitatile clientului. Marea varietate a produselor va permite sa optati pentru cea mai buna solutie atat din punct de vedere al designului, cat si al raportului calitate-pret. Caracteristicile tehnice superioare ale echipamentelor permit exploatarea lor atat pentru racire, cat si pentru incalzire.
Unitatile interioare sunt de mai multe tipuri:
1. perete – gama variata de unitati cu eficienta superioara si design premium
2. pardoseala – ideale pentru o incalzire comfortabila
3. tubulatura si casete – pot fi montate in goluri ale tavanelor si se potrivesc cu orice decor, deoarece sunt vizibile doar grilele
4. tip flexi – pot fi montate pe tavan, pereti, cat si pe planuri inclinate
Modelele comercializate sunt de la producatori de top din domeniul climatizarii : Daikin, Mitsubishi Electric, Fujitsu, Gree, Yamato, Hyundai, etc.

Ventilatie
In urma cu ceva timp, intr-un context energetic mai putin tensionat decat in prezent, era o obisnuinta ca ventilatia prin deschiderea ferestrelor sa fie solutia gasita pentru asiguarea unui nivel bun de igiena in spatiile rezidentiale. In prezent, in contextul crizei energetice, este necesara implementarea unui sistem automat de ventilatie pentru asigurarea igienei necesare. De asemenea, specificatiile necesare obtinerii performantei energetice sunt in mod clar incompatibile cu metodele vechi de ventilatie.

In acest sens, firma noastra comercializeaza ventilatoare, grile de introducere si exhaustare a aerului, recuperatoare de caldura, tubulatura necesara realizarii sistemului de ventilatie. Marcile comercializate sunt din topul industriei: France Air, Aereco, Casals, Ruck, Vents, ACP .

Pompe de caldura in bucla de apa : Producator MAMMOTH – CHINA
Pompele de caldura pe bucla de apa sunt caracterizate prin eficienta ridicata si lipsa poluarii. Racirea si incalzirea pot fi selectate in functie de necesitate pentru a reduce cheltuielile de functionare. Aceste unitati combina avantajele aparatelor centrale de aer conditionat si ale aparatelor de aer conditionat pentru uz casnic, astfel incat temperatura din camera cu aer conditionat sa poata fi reglata separat sau centralizat. Exista trei modele principale de pompe de caldura pe bucla de apa, respectiv pompele in sistem split, in varianta verticala si in varianta orizontala,ultimele doua variante folosindu-se impreuna cu tubulatura.

Utilizare
Pompa de caldura pe bucla de apa este utilizata in cladiri de birouri, hoteluri, institutii medicale, banci, scoli, blocuri de locuinte si apartamente.